De basis voor je kledingkast

Je kledingkast verdient, net als jij en alles om je heen, een beetje aandacht en onderhoud. Tijden veranderen en hier moet je maar een beetje in meegaan. Doe je dit niet? Dan zul je te kampen krijgen met alle logische reacties hierop; je bent niet meer bij de tijd. Gelukkig zijn er veel dingen die je hiertegen kunt doen. Meegaan met de trends en ze voor zijn door sociale media en modebladen nauwlettend in de gaten te houden en ga zo maar door, je kunt er allemaal aan beginnen. Heb je hier geen zin in? Dat begrijpen we heel goed en ook dan is niet alle hoop verloren. Je kunt daarom beginnen aan de basics van een kledingkast. De basics raken nooit uit de mode. Althans, bijna nooit. Als je die basics hebt hangen ben je al een heel eind en hoef je je voorlopig geen zorgen meer te maken over kleding. Dus, lees vooral verder als je je niet al te veel meer met kleding wil bezighouden!

Wit overhemd

Ja, het mag echt niet ontbreken in een kledingkast. Al ben je nog zo’n fan van comfortabele hoodies en joggingbroeken; je zult eraan moeten geloven. Een wit overhemd is onmisbaar in elke kledingkast. Dit komt omdat iedereen simpelweg ooit wel eens een overhemd zal moeten aantrekken bij een gelegenheid. Hetzij een bruiloft, hetzij een sollicitatie of hetzij een begrafenis; het komt ooit voor in je leven. Laat een overhemd in het wit dan ook nog eens enorm tijdloos zijn. Het wordt al eeuwenlang gedragen door mannen van allerlei afkomsten en klassen. Het is chique (iedere man ziet er goed uit in een wit overhemd dat netjes past) en het is nooit over de top. 

Goede spijkerbroeken

Goede spijkerbroeken zijn ook nog nooit overbodig gebleken. Nee, we hebben het dan niet over onwijs strakke, hele losse of spijkerbroeken met gaten. We hebben het gewoon over nette spijkerbroeken die mooi vallen. Dit kan elke man gebruiken en is nooit erg. Daarnaast kun je dit combineren met alles. Ook kan een spijkerbroek net gedragen worden, bijvoorbeeld met een overhemd en jasje of iets dergelijks.

Smart casual schoenen

Smart casual schoenen komen ook altijd van pas. Dit type schoen kan een sneaker zijn, een loafer of een andere schoen. Het gaat erom dat het niet een schoen is die te sportief is, maar ook niet té net. Je kunt de schoen hierdoor combineren met vrijwel elke outfit en het blijft nog eens tijdloos ook. 

Geef een reactie
You May Also Like