3 manieren om een extra zakcentje te verdienen

Ben je op zoek naar eenvoudige manieren om een extra zakcentje te verdienen? Geld verdienen is gemakkelijker dan je denkt. Het internet biedt ons allerlei kansen, die we vroeger niet hadden. Tijd om die kansen optimaal te benutten!

Geef online cursussen

Weet je veel over online marketing? Of speel je fantastisch gitaar? Geef dan eens een online cursus. Met online cursussen kun je een leuk zakcentje bijverdienen. Je kunt bijvoorbeeld betaalde webinars geven of een complete cursus voorbereiden. Daarbij zou je ook cursusmateriaal (in video of tekst) kunnen maken. Tegenwoordig zijn er allerlei platforms als SkillShare of Udemy om je kennis te verkopen.

Tegenwoordig zijn er ook veel mensen die een cursus geven over geld verdienen. Het is een onderwerp dat veel mensen boeit. Het interessante is dat degenen die een cursus geven over geld verdienen, zelf juist geld verdienen aan de cursus.

Aan de slag met crypto: juist nu!

Je denkt misschien: ‘Crypto? Dat is toch helemaal uit?’ Dat is niet helemaal waar. Crypto is niet uit en het zal ook nooit uit de mode raken. Maar het is wel waar dat de hype wat is gaan liggen. En dat levert interessante kansen op voor mensen die graag op de lange termijn denken. Met de cryptohype gingen de prijzen van cryptomunten in rap tempo omhoog en weer naar beneden. Nu de markt een volwassen status heeft bereikt, kun je aan crypto nog een leuk zakcentje overhouden. Dat kan bijvoorbeeld door je bezig te houden met cryptostaking.

Cryptostaking houdt in dat je cryptomunten vastzet in een bepaald contract of op de exchange. Als beloning daarvoor word je periodiek uitbetaald. Het zorgt ervoor dat slimme contracten veiliger worden en dat transacties ook goed beveiligd worden. Als dank voor je inzet, ontvang je tokens, die je kunt omzetten in cryptomunten. Die kun je verkopen en op die manier verdien je echt geld. Je kunt dit doen bij bijvoorbeeld Amdax.

Maak je eigen content

Influencer worden: kan dat in 2024 echt nog geld opleveren? Het antwoord is: ‘Zeker!’ Wat je hiervoor nodig hebt, is alleen een camera, een internetverbinding en een goed plan. Probeer een niche te vinden waarin je actief kunt worden en waar je talloze filmpjes kunt maken. Consistentie is het allerbelangrijkst. Dat houdt in: een hoge kwaliteit en regelmatig uploaden. Bouw een netwerk van loyale volgers op en verkoop je content aan bijvoorbeeld advertentiebedrijven.

Met onder meer User Generated Content (UGC) kun je een leuk zakcentje bijverdienen. Je brengt dan producten aan de man via sociale media. Een TikTok-filmpje over make-up of over een robotstofzuiger: het kan allemaal geld opleveren, als je een grote schare fans hebt. Bedrijven realiseren zich steeds meer dat influencers een grotere reikwijdte hebben dan klassiek adverteren op radio of televisie.

Verdien aan energie met een thuisbatterij

Met een thuisbatterij kun je passief inkomen genereren door overtollige energie van zonnepanelen op te slaan en te verkopen aan het elektriciteitsnet. Tijdens piekuren, wanneer de energieprijzen hoger zijn, kan de opgeslagen energie winstgevend worden verkocht. Dit systeem, bekend als 'energie-arbitrage', stelt huiseigenaren in staat te profiteren van prijsschommelingen in de energiemarkt. Bovendien kunnen subsidies of belastingvoordelen voor duurzame energieopslag de winstgevendheid van een thuisbatterij verder verhogen.

Geef een reactie
You May Also Like